Мед Атлант

Мер проінспектував мікрорайон “БАМ”, “Військове містечко” та міський парк. ФОТО

Сьогодні, 13 липня, міський голова Руслан Марцінків у рамках традиційної акції “Чорна п’ятниця” перевірив чистоту франківських вулиць.

Сьогоднішній ранок провів у компанії депутатів та керівників структурних підрозділів на вулицях мікрорайону “БАМ”, “Військового містечка” та міського парку. Перевіряли не тільки санітарний стан міста, але й підготовку закладів освіти до нового навчального року, – написав мер на публічній сторінці у фейсбук.

Для інспектування обрали вулиці Довженка, Чорновола, Дорошенка, Сухомлинського та Мазепи.

Є місця, де потрібно посилити роботи з косіння трави, активніше прибирати чи відновити покриття після проведених розкопок. Також є ряд масштабніших доручень: впорядкувати двір на вул. Довженка, 3а, активізувати роботи із ремонту міжбудинкового проїзду на вул. Довженка, 1, 1а. Також звернули увагу на необхідності заміни електромереж в будинку 9а на вул. Довженка, та вирішили провести заміну дренажної системи на вул. Сухомлинського, 2а, корп.2. За цією адресою зроблено вже чимало: замінили труби та зробили водовідвід, проте проблему підтоплень підвальних приміщень ще до кінця не вирішили, саме тому потрібна заміна дренажної системи, – йдеться у повідомленні Марцінківа.

Міський голова анонсував вуличне освітлення між ЗОШ №9 та ДНЗ №23 “Дударик”. Пише, що опрацьовують питання встановлення освітлення на подвір’ї ЗОШ №28.

Загалом роботи ведуться, але попереду ще багато завдань для того, щоб мікрорайон став привабливішим та комфортним,  – підсумував чиновник.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...