Мед Атлант

Це було пекло: калушанин витягнув водія з палаючого автомобіля. ФОТО

Як вже повідомляло МІСТО, минулого тижня  у Калуші вогонь за кілька хвилин знищив авто.   42-літній водій отримав опіки. Як виявилося, він вижив лише завдяки швидкій реакції, небайдужості і безстрашності  61-річного калушанина.

Володимир перебував неподалік і приблизно о 12:45 помітив дим, інформують “Вікна”.

Чоловік одразу побіг шукати причину. На місці побачив охоплену полум’ям автівку, за кермом якої знаходилася людина.

Все горіло, плавилося. Крім мене, поруч нікого не було. Підійшов ще один чоловік, але він боявся наближатися, бо машина могла вибухнути. Водій мені трохи знайомий. Він проживає в Підгірках. Недавно поховав брата. Вірогідно, їхав з кладовища і не туди повернув. Було видно, що чоловікові зле, він не рухався і ніяк не реагував на небезпеку. Я розбив скло, відкрив дверцята і почав його витягати. Це було нелегко. Заважав пристібний пасок безпеки, зачепилася сумка, а на ньому вже почала горіти футболка.

Врешті-решт, саме Володимир витягнув водія з авто і відтягнув його на безпечну відстань. При цьому постраждав і сам рятівник, отримавши опіки рук. З його слів, за медичною допомогою не звертався, опіки лікує у домашніх умовах.

Це було пекло, машина уся палала. Потім вже приїхали пожежники, швидка. Їх викликав хтось з мешканців вулиці.

За свідченнями місцевих мешканців, водій з’їхав з дороги передніми колесами в невеликий рівчак. Коли ж з усіх сил намагався виїхати на дорогу, загорілися колеса, а згодом — і вся автівка. Водія з діагнозом “термічні опіки полум’ям голови, шиї, верхніх кінцівок та тулуба” госпіталізували до Калуської ЦРЛ.

Як повідомив заступник головного лікаря Калуської ЦРЛ Валерій Паляниця, зараз постраждалий водій лікується в обласному опіковому центрі. За його словами, опіки є поверхневими і загрози життю не становлять, тож, потреби переводити пацієнта на лікування до опікового центру не було. Однак чоловік самостійно прийняв таке рішення, в неділю виписався з Калуської ЦРЛ і почав лікуватися в обласній спеціалізованій установі.

Читайте також: Франківців, які перекривають Галицьку, Руслан Марцінків запрошує на зустріч

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...