Мед Атлант

Косівчанка здобула титул у фіналі канадського конкурсу краси. ФОТО

У неділю, 15 липня, відбулась кульмінація конкурсу “Miss Ukrainian Canada -2018″. За титул найкращої українки Канади  боролися близько 80 дівчат. Втім, до  фіналу дійшли лише 17 красунь, серед яких й прикарпатка – Уляна Библюк.

Вона народилася в Косові, але згодом переїхала в Долину. Після закінчення місцевого ліцею, дівчина продовжила навчання в Київському політехнічному університеті, де вивчала інноваційний менеджмент.
Останні два роки Уляна мешкає в Торонто. Працює в галузі освіти, допомагає міжнародним студентам, які вирішили навчатися в Канаді. Захоплюється танцями, має власну флористичну справу.

Серед 17-ти  дівчат українським корінням, що мешкають у Канаді, Уляна виборола титул “Miss Photographу”. Крім цього,   виграла 1000 канадських доларів на допомогу незрячим діткам.

У соцмережі косівчанка подякувала землякам за підтримку.

Дорогі земляки! Я дуже вдячна Вам за підтримку Вашу! Вчора завершився конкурс і я була горда представляти Гуцульщину, я з радістю представляла гуцульський стрій!  Я виборила титул “Miss Photography”, та з командою виграли 1000 канадських доларів на допомогу незрячим діткам. Я дуже рада результатом і своїм виступом, і дуже завдячую Вам!, – пише дівчина.

Читайте також: Я їх дуже люблю і буду боротися за них, – мати, яка регулярно садила своїх дітей на ланцюги. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...