Мед Атлант

“Тату, чого мене знімають”: мама з дочкою влаштували конфлікт франківським патрульним. ФОТО/ВІДЕО

Інцидент стався близько 17:30 на вул. Тролейбусна. Патрульні підійшли до автомобіля, який водій припаркував на пішохідному переході. А далі почалося…

Жінка-водій  1996 року народження криком переконувала, що залишила машину на декілька хвилин: до аптеки йшла, а автомобіль не мала де припаркувати. Свідки “заступилися” за  інспекторів, бо бачили правопорушення і автомобіль, який суттєво перешкоджав перейти дорогу у встановленому місці.

Додамо, що з водійкою була мама-пасажир. Остання також вийшла на вулицю і почала кричати, що її дочка нікого  не вбила і що то взагалі не порушення. Мовляв, патрульні  не мають совісті і хай справжньою роботою займуться. Поліцейські пояснили, що водій автомобіля Hyundai Creta порушила правила дорожнього руху і за це передбачений штраф згідно ч. 1 ст. 122 КУпАП. Сума штрафу складає  255 грн.

Після  цього агресивно налаштовані жінки простягували руки до патрульних – шарпати за формений одяг. Також зателефонували комусь  і сказали поговорити з “тими” (Ред.  – маючи на увазі інспекторів). Мама водійки підсунула телефон  таки під вухо патрульному. Правоохоронець пояснив, що  з ніким перемовини вести не буде і наголосив, що такі дії  розцінюватиме як злісну непокору, що передбачає  ст. 185 КУпАП. 

Журналісту МІСТА, який став свідком інциденту, жінки теж пригрозили. Себто, “чекай-чекай і ти попадешся”, “тебе буде звільнено”. На цьому не зупинилися і агресію  перевели  у нецензурну лексику. Більше того, намагалися забрати телефон і штовхали.

За декілька хвилин сперечання, інспектор виніс постанову і вручив її водію. Обурені жінки поїхали. Правда, на кінець додали, що  патрульних  і журналіста покарає Бог.

Читайте також: Марцінків про перекриття доріг: Приходьте у міськраду, приковуйтеся кайданками, але не ускладнюйте життя іншим

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...