Мед Атлант

На Франківщині група осіб напідпитку жорстоко побила чоловіка. Серед нападників були поліцейські. ВІДЕО

Поліцейські з Буковини причетні до жорстокого побиття чоловіка на Прикарпатті: такі результати проведення перевірок.

Як повідомили АСС у Відділі комунікації поліції у Чернівецькій області, під час моніторингу соціальних мереж було виявлено відео інциденту, що мав місце 28-го червня 2018 року у селі Кути Івано-Франківської області. У публікації вказано, що на території автозаправної станції група осіб напідпитку жорстоко побила чоловіка. Внаслідок побиття потерпілий з тілесними ушкодженнями потрапив до Косівської центральної районної лікарні.

28.06.2018 року в с. Кути, на території АЗС “Захід”, група осіб напідпитку жорстоко побила чоловіка, внаслідок чого останній потрапив до Косівської центральної районної лікарні з переломом щелепи, струсом мозку та численними гематомами. З  власних джерел я дізнався, що в  груповому побитті людини брали участь двоє полісменів з Вижницького відділку поліції, – про таке у соціальній мережі повідомив прикарпатський активіст Віталій Мацьоцький.

28.06.2018 року в с. Кути, на тереторії АЗС Захід, група підвипивших осіб. жорстко побили чоловіка, в наслідок чого останній попав Косівську ЦРЛ з переломом щелепи, струсом мозку, та численними гематомами. З моїх власних джерел я дізнався, що в в груповому побитті людини брали участь двоє полісменів з Вижницького відділку поліції.Всіх хто володіє якоюсь інформацією з даного інцеденту, або впізнав копів по відео, прошу повідомити про це мені.

Опубліковано Віталієм Мацьоцьким Середа, 18 липня 2018 р.

Одразу після виявлення вказаної відеопублікації начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв призначив службове розслідування.

Під час проведення перевірок встановлено, що до побиття причетні двоє працівників Вижницького відділення поліції, віком 22 і 27 років. За висновками службового розслідування прийнято рішення про звільнення з лав поліції обох фігурантів інциденту. Матеріали розслідування буде скеровано до прокуратури.

За побиття чоловіка звільнено двох працівників Вижницького відділення поліції

Під час моніторингу соціальних мереж було виявлено відео інциденту, що мав місце 28-го червня поточного року у селі Кути Івано-Франківської області. У публікації вказано, що на території автозаправної станції група осіб напідпитку жорстоко побила чоловіка. Внаслідок побиття потерпілий з тілесними ушкодженнями потрапив до Косівської центральної районної лікарні.Одразу після виявлення вказаної відеопублікації начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв призначив службове розслідування.Під час проведення перевірок встановлено, що до побиття причетні двоє працівників Вижницького відділення поліції, віком 22 і 27 років. За висновками службового розслідування прийнято рішення про звільнення з лав поліції обох фігурантів інциденту. Матеріали розслідування буде скеровано до прокуратури.

Опубліковано Поліція Чернівецької області Четвер, 19 липня 2018 р.

Читайте такожЗайшли з-за спини і накинулися з кулаками: у Франківську молодики пограбували велосипедистів

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...