Мед Атлант

За змову у торгах: атимонопольний комітет оштрафував “Міську ритуальну службу” на майже 70 тисяч

На Прикарпатті антимонопольний комітет оштрафував КП “Міська ритуальна служба” за змову у торгах.

Про це повідомили у прес-службі Івано-Франківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

За результатами звернення Івано-Франківської місцевої прокуратури адміністративною колегією Відділення прийнято рішення від  12 липня 2018 року № 14 “Про порушення законодавства про захист економічної конкуренції” у справі № 3/2018  за вчинення фізичними особами-підприємцями Кітралем А.І. та Панахидом М.М. (с. Ставчани, Львівської області) антиконкурентних узгоджених дій, які полягали в погодженій поведінці при підготовці документів та участі у відкритих торгах на закупівлю “похоронного приладдя”, замовником яких виступало КП “Міська ритуальна служба” (м. Івано-Франківськ), – йдеться у повідомленні відомства.

На порушників накладено штрафні санкції в загальному розмірі 68 000 гривень.

Відповідно до частини першої статті 17 Закону України “Про публічні закупівлі” вчинення суб’єктами господарювання таких порушень є підставою для відмови цим суб’єктам господарювання в участі в інших процедурах закупівель та для відхилення їх тендерних пропозицій протягом 3 років після винесення рішення.

Читайте також: За день 15 пасажирів маршруток загинули в ДТП. Журналісти перевірили безпеку мікроавтобусів. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...