Мед Атлант

Переможний український гімн: Олександр Усик побив росіянина і став абсолютним чемпіоном світу. ФОТО/ВІДЕО

Чемпіон WBC і WBO Олександр Усик (14-0, 11 КО) вийшов на ринг у Москві проти російського володаря поясів WBA IBF Мурата Гассієва (26-0, 19 КО) та переміг, ставши абсолютним чемпіоном світу.

Напередодні у Москві пролунав переможний український гімн, а  в кінці бою піднявся український прапор.

Усик виявився незручним суперником для Гассієва: протягом усього поєдинку росіянин не зміг знайти підходу до українця, аби мати перевагу. Від першого раунду і до останнього Усик показав  технічну манеру ведення бою і повну концентрацію в ринзі. Українець  і росіянин провели дванадцять  раундів. За рішенням суддів перемогу здобув наш боксер – Олександр Усик.

Після поєдинку Гассієв подякував команді Усика за роботу і сказав, що це найважчий боєць у його кар`єрі. Наголосив, що це справжній переможець і це він довів у ринзі.

Абсолютний чемпіон світу – Олександр Усик  – з українським прапором у руках  подякував всім за те, що підтримували і вірили у нього.

Українець Олександр Усик став володарем усіх чотирьох поясів (WBC, WBO, WBA, IBF) та вакантного титулу The Ring, а також здобув звання абсолютного чемпіона світу у першій важкій вазі і трофей Мохаммеда Алі. Крім того, 10 мільйонів доларів призової нагороди.

Нагадаємо, у Російській Федерації визначали переможця боксерської Суперсерії (фінал WBSS) на завоювання трофею  Мохаммеда Алі.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...