Мед Атлант

Логотип Франківська оберуть серед шести варіантів. ФОТО

Івано-Франківськ – одне з небагатьох міст, яке досі не має повноцінного бренду. Над цим завданням зараз працює міська рада спільно з проектом ПРОМІС.

Ще в травні оголошено конкурс на розробку бренду Івано-Франківська. Технічні завдання розробив ПРОМІС, посилаючись на прагнення громади та стратегію розвитку міста загалом.

Свої пропозиції подавали всі охочі. Так отримали 16 ідей від 5-ти різних авторів. Сьогодні конкурсна комісія розглянула всі заявки, з яких голосуванням обрали 6 ідей-фіналістів, йдеться на сайті міста.

Як зазначила головний радник з питань врядування проекту ПРОМІС Кейді Ворд, створення бренду – це досить тривалий і копіткий процес, який вимагає рішень багатьох осіб. Бренд обов’язково відображає думки мешканців, але також слід враховувати  стратегічне бачення міста в цілому.

До слова, проект ПРОМІС допоміг визначитись з брендом 60-ти містам у 12 країнах, серед яких – Канада, США, деякі карибські країни. Що стосується України, то за сприяння іноземного проекту зі своїми брендами визначились: Кривий ріг, Дніпро, Рівне, Мелітополь, Вінниця.

Також місто готове почути оцінку мешканців щодо фіналістів, аби це допомогло конкурсній комісії в кінцевому результаті визначитись з єдиним переможцем. Свої думки франківці можуть надсилати до 13 серпня на електронну адресу: [email protected].

Читайте також: У Франківську може з’явитися унікальна електрозаправка на сонячних батареях

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...