Мед Атлант

Готуйте костюми на конкурс косплею: охочих запрошують до Франківська на фестиваль фентезі

В Івано-Франківську вдруге відбудеться Міжнародний фестиваль фентезі  “Брама”. Зокрема вперше відбудеться конкурс Косплею в рамках фестивалю фентезі.

Косплей – один із видів перформансу, який полягає у відображенні в режимі реального часу певних відомих персонажів чи ідей, за допомогою костюму та характерних аксесуарів. Восени, 7 жовтня,  конкурс відбуватиметься у двох категоріях: одиночне дефіле і групове дефіле. Оцінюватиме дійство журі. Переможці отримають цінні подарунки та сертифікати. Конкурс відбуватиметься як дефіле учасників у костюмах (сюжетна або несюжетна демонстрація образу на сцені, під час якої бажано забезпечити можливість перегляду костюму з різних ракурсів для журі та глядачів).

Готуйте костюми, підбирайте образи, приїжджайте на Браму! Для участі в конкурсі косплею заповніть, будь ласка реєстраційну форму за посиланням. Максимальна тривалість виступу: сольне дефіле – 1-2 хвилини; парне або групове дефіле – 2-5 хвилин.

Переможці визначаються у номінаціях:
✔ Фільми, мультфільми, серіали
✔ Комікси і художня література
✔ Відеоігри

Детальні умови конкурсу, час та місце проведення повідомимо додатково. Слідкуйте за оновленнями. Для участі в конкурсі косплею заповніть, будь ласка реєстраційну форму за посиланням.

Увага, для участі в конкурсі неповнолітніх потрібна згода батьків, – йдеться у повідомленні організатори.

Нагадаємо, 24 липня в Івано-Франківську в кінотеатрі “Люм‘єр” розпочався допрем’єрний показ фільму “Брама”. Фільм презентували актори та режисерська група:  Ірма Вітовська-Ванца, Павло Ар‘є, Віталіна Біблів та Володимир Тихий.

“Браму” можна сміливо назвати найбільшим в Україні жанровим конкурсом. До міста завітають гості не тільки з усієї України, а й з-за кордону. Масштаби цьогоріч організатори розширюють: буде ще  більше гостей  з Європи.

Офіційна сторінка фестивалю за посиланням.

 

Як пройшов фестиваль  торік – у сюжеті:

Нагадаємо, минулого року учасниками конкурсу стало понад півтисячі авторів, а у завершальний  день фестиваль зібрав у  місті аншлаг.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...