Мед Атлант

Франківські освітяни отримали вказівку зарєструватися у Facebook та вподобати сторінку департаменту освіти

Як писало МІСТО, комунальні підприємства Івано-Франківська повинні мати офіційні сторінки в соціальній мережі Facebook.

Про відповідне доручення під час оперативної наради нагадав міський голова Руслан Марцінків. За його словами, підприємства повинні розповідати населенню про свою роботу.

Серед тих, хто недопрацьовує по звітуванню у соцмережах, міський голова назвав Департамент освіти та науки. На офіційному сайті департаменту його очільник Ігор Максимчук звернувся до керівників шкіл з листом:

Відповідно до протокольного доручення наради у  міського голови та з метою оперативного отримання фахової інформації в режимі онлайн Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради просить Вас до 10.08.2018р. зареєструватися у соціальній мережі Facebook,  створити сторінку закладу  та постійно оприлюднювати інформацію про актуальні події й новини, які відбуваються у Вашому навчальному закладі. Водночас просимо  залучити якомога більше педагогів до того, щоб вони приєдналися до сторінки Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, обравши функцію “Вподобано”  (https://www.facebook.com/osvitaIF/). Також звертаємо Вашу увагу на оновлення роботи сайту закладу освіти та особистий контроль за його наповненням.  Актуальні новини із життя закладу просимо також надсилати до ІМЦ на електронну адресу [email protected], – йдеться у документі.

Читайте такожСлужбовий роман: екс-головний освітянин Франківська розписався зі своєю заступницею. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...