Мед Атлант

Головний годинник Франківська можуть придбати у фірми з російським походженням за 500 тисяч гривень

Новий годинник для міської ратуші влада планує придбати у спільного українсько-російського підприємства “Київський годинниковий завод” за 500 тисяч гривень.

Місцевий громадський активіст Юрій Козакевич у соціальних мережах розповів, як складається доля годинника на ратуші.

За його словами, існує два варіанта вирішення проблеми: ремонт і осучаснення за 100 тис. грн. у майстра-годинникаря з 25-ти літнім стажем зі Львова, який виготовив даний годинник 11 років або купівля нового пристрою у “Київського годинникового заводу” за 500 тисяч гривень.

Місто за 11 років ні разу і ні копійки не оплатило за техогляд. Гроші передбачались у 16 і 17 році, але жодного разу не дійшли до майстра і майстер про це готовий свідчити у суді, – стверджує Козакевич.

Чоловік звертає увагу на те, що “Київський годинниковий завод” є спільним українсько-російським підприємством. На офіційному сайті підприємства такої інформації знайти не вдалось, однак у різноманітних інтернет-каталогах згадуються подібні словосполучення.

Придбання годинника у київської фірми чомусь протискається в обхід системи Prozorro, – додає Юрій.

У програмі “Запитай у влади” на ТРК Вежа міський голова Руслан Марцінків заперечив факт невиплати грошей за технічний огляд годинникареві та запевнив, що варіант із купівлею нового годинника є кращим та економнішим у перспективі рішенням.

Читайте також: Коломия відсвяткує День міста за 300 тисяч гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...