Мед Атлант

55 грн за безлімітне спілкування, необмежений інтернет та дзвінки за кордон

Київстар запускає новий тарифний план«Z-тариф» для абонентів у Івано-Франківській області, у який входять безлімітний 4G, необмежене спілкуванням в мережі та хвилини для дзвінків за кордон.

«Z-тарифом» зможуть користуватися понад 1 мільйон існуючих та потенційних абонентів Івано-Франківської області з Долинського, Калуського, Тлумацького районів, міст Болехова та Калуша.

Послуга обійдеться лише у 55 грн на місяць. За цю плату абонентиотримують безлім на дзвінки в мережі та мобільний інтернет, швидкісний 4G-інтернет, 100 хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів в Україні, а також у Польщу, Італію, Росію, Угорщину, Чехію та Словаччину.

Враховуючи те, що в Івано-Франківську 4G-стандарт був запущений 31 липня, в усіх стартових пакетах нового тарифного плану встановленіUSIM-картки, які підтримують стандарт 4G/LTE.

Уже понад 1,6 млн/ абонентів Київстар з усієї України встигли скористатися швидкісним 4G. Вони використали понад 7500 терабайтів мобільного інтернету. Такої кількості трафіку вистачило б на 593 роки перегляду відео у високій якості, або на безперервне прослуховування музики протягом 7716 років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...