Мед Атлант

Я передаю естафету: очільник франківських муніципалів звільняється. ФОТО

У жовтні муніципальна варта Івано-Франківська відсвяткує другу річницю роботи. Правда, уже з новим керівником. Бо очільник “муніципалів” Богдан Кухарук звільняється.

Читайте також:  10 незручних запитань до керівника муніципальної варти Івано-Франківська

Про це сталося відомо сьогодні, 21 серпня, на оперативній нараді у мера. Богданові Кухаруку запропонували очолити Муніципальну варту у Львові.

Міський голова Івано-Франківська подякував очільнику франківських “мінципалів”. Мер вручив Кухаруку грамоту і медаль “За честь і звитягу”.
Наразі т. в. о. буде Михайло Шутак, це заступник Кухарука. Далі міський голова має призначити нового керівника. Сам ж Кухарук каже,  що давно розглядав Львів,  бо там і проживає:
Я давніше хотів перейти до Львова. Вирішувалися деякі формальні питання.
Пояснює,  що не все зробили, але і  не сиділи склавши   руки:
Вдалося сформувати структуру, яка працює системно. Не все вдалося реалізувати, але багато зроблено. У Франківську, на жаль, особи позиціонують себе патріотами, але ведуть незаконний бізнес. Це  б хотілося змінити. Цього і бажаю. Франківцям бажаю вчитися розвиватися і жити майбутнім. Колегам хочу подякувати і бажаю, аби не опускали руки і “стояли” на своїй чіткій позиції. Відповідальності  і наполегливості вам.
Журналісти жартома запитали, як же оперативна  нарада без Кухарука тепер. Адже очільник “муніципалів” виступав останнім і завжди його доповідь запам`ятовувалася простотою і саркастичною манерою спілкування. Проте вартовий зауважив, що таких людей не мало і заміна вже є:
На оперативній нараді багато динамічних людей. Я просто хотів живого спілкування. Але я передаю естафету. (На питання “Кому саме?”, Кухарук відповів: “Він знає”).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...