Мед Атлант

Франківці можуть поборотися за фінансування для власного проекту

Стартувала зимова хвиля програми “Міські Ґранти” платформи “Тепле Місто”.  Максимальна сума на один проект — до 20 тис. грн, загальний бюджет конкурсу — 80 тис. грн.

Усі проекти, що претендують на ґрант, мають бути некомерційними, приносити користь місту та реалізовуватися у Івано-Франківську.  Подаватися можна на один із семи тематичних напрямків, зокрема це: міський простір, мистецтво, гарячий спорт, стала мобільність, екологія та енергоефективність, прогресивна освіта, розвиток прогресивного підприємництва.

Зазначимо, що фонд ґрантової програми формується з внесків бізнес-партнерів платформи “Тепле Місто”.  Оцінювання проектів та визначення переможців проводить незалежна комісія, яка складається під кожну хвилю з експертів, лідерів думок, представників бізнесу та адміністрації Івано-Франківська. Члени команди платформи “Тепле Місто” жодним чином не впливають на вибір проектів.

Охочі податися ґрант можуть отримати фахову консультацію ще на етапі подачі конкурсної заявки. Крім фінансової підтримки, переможці отримують також організаційну допомогу від команди “Міських Ґрантів”.

Ми чекаємо на нові проекти та нових активних городян, — розповідає координатор програми Христя Магас. — Сподіваємося, під час цієї конкурсної хвилі побачити цікаві ідеї, що змінять наше місто.

Дізнатися деталі та новини програми можна на сайті платформи http://warm.if.ua/projects/city-grants або на сторінці у Facebook https://www.facebook.com/CityGrantsIF.

Нагадаємо, що програма “Міські Ґранти” платформи “Тепле Місто” діє з вересня 2015 року. За цей час підтримано 34 проекти на суму 450 000 тис. грн.

Серед найбільш відомих проектів, реалізованих за підтримки програми:

  1. Всеукраїнський БарКемп з цифрової спадщини Franyk edition.
  2. Реставрація старовинних дверей в пам’ятці архітектури за адресою Незалежності, 29.
  3. Врятуймо скарби разом.
  4. Просвіта душі і серця.
  5. Мультимедійний лекторій на базі студентського простору Paragraph.
  6. Кубок Західної Ліги з гри боча.
  7. Велодень 2017.

Читайте також: Іванофранківці зможуть дізнатися розмір своїх субсидій онлайн

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...