Мед Атлант

Франківець став лауреатом міжнародної премії

Іванофранківець Роман Шеремета здобув премію імені нобелівського лауреата Вернона Л. Сміта у галузі експериментальної економіки.

Інформацію про присудження премії повідомлено на сайті дослідницьких програм.

За даними, розміщеними на сайті, розмір цьогорічної премії – 50 тис. доларів. Це нагорода, яку отримувачі можуть використовувати для просування суспільних наук в будь-який спосіб, який вони обирають.

Впливові науковці визначили Романа Шеремету як виняткового вченого. Його дослідження широко застосовується для комерційних рекламних акцій, спортивного менеджменту, досліджень та розробок, військової стратегії та політичних кампаній, йдеться на сайті.

Дякую всім за ваші привітання та чудові слова щодо наукової нагороди 2018 року імені Вернон Л. Сміт. Я вдячний Богу, моїй родині, та багатьом прекрасним людям, які допомогли мені отримати це визнання. Я благословенний, що маю усіх вас у соєму житті! – опублікував на своїй сторінці у Фейсбуку Роман Шеремета.

Довідка. Роман Шеремета – доктор філософії, доцент кафедри економіки Школи менеджменту Уезерхед при Університеті Кейс Вестерн Резерв (США) і науковий співробітник в Інституті Економічної Науки. Він має докторську ступінь у галузі економіки Університету Пердью і є одержувачем багатьох науково-дослідних і навчально-методичних нагород, а також кількох грантів, в тому числі Національного Наукового Фонду і грантів Інституту Макса Планка. Випускник ПНУ та ІФНТУНГ, всесвітньо відомий економіст, лідер в номінації «Кращий молодий економіст світу» згідно рейтингу IDEAS-2018 – нагороджений міжнародною науковою премією імені нобелівського лауреата Вернона Л. Сміта.

Читайте також: Мій Ізмарагд: у Франківську просто неба читали Франка. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...