Мед Атлант

Ланцюг на шиї і зґвалтування: подробиці викрадення прикарпатської школярки. ВІДЕО

Прокуратура Прикарпаття запустила програму “Прокуратура про резонанс в деталях”. У першому випуску розповідають про майже “ідеальний злочин”, у якому викрали неповнолітню дівчину

Йдеться про подію, що трапилася в селі Виноград. Двоє дівчат поверталися додому дорогою, що пролягала через поле. Одна дівчина стала заручницею двох чоловіків, іншій – вдалося втекти. У селі остання повідомила, що її подругу викрали. Відтак, громада села кинулася на пошуки викраденої. Затрохи і поліція. Але все марно, інформує МІСТО.

Це сталося 14 червня 2015 року. Наступного дня поліція оголосила у розшук зниклу безвісти Тацюк Юлію, 1999 року народження, жительку села Виноград Городенківського району. Правоохоронці повідомили, що 14 червня близько 01.30 год на автодорозі між селами Росохач та Виноград Городенківського району невідома особа силоміць заштовхала дівчинку в автомобіль марки ВАЗ (“Жигулі”) проти її волі та повезла в невідомому напрямку.

На фото Юлія Тацюк

16-річну дівчину шукали майже місяць. Однак наприкінці минулого тижня Юля, ціла та неушкоджена, сама прийшла додому.Дівчина дала інтерв’ю ТСН, в якому розповіла, хто її викрав і де утримували. Все виявилося не просто: три тижні під замком і ланцюгом на шиї. За деякий час чоловіки проти волі ґвалтували дівчину. Опісля один з чоловіків закохався у дівчину. Він самостійно відпустив дівчину.

Обох злочинців у січні 2017 року визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) і ч.3 ст. 153 (зґвалтування ) КК України та засуджено, одного – до 11, а іншого – до 8 років ув’язнення.
Наразі зловмисники відбувають покарання. Прес-службі прокуратури з одним із них вдалося поспілкуватися. Він і далі все спростовує.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...