Мед Атлант

У Франківську відкрили новий садок

31 серпня відбулося офіційне відкриття приватного закладу дошкільної освіти “Первісток”.

Заклад “Первісток” – садок сучасного типу, пропонує навчання за новітніми методиками. Як зазначено на сайті, команда кваліфікованих педагогів спрямує свої сили на формування у вихованців базових якостей особистості ,а також на розвиток творчих здібностей. Для цього у закладі функціонуватимуть сучасні студії та гуртки: клуб розмовної англійської мови, арт студія, шаховий клуб, робоклуб, школа маленьких леді, студія сучасної хореографії, фітнес для наймолодших, музична студія.

31 серпня відбулося відкриття нового садка “Первісток” на вулиці Національної Гвардії, 14 б.

За словами Тараса Виноградника, така подія – мрія, з нею пов’язані тільки приємні миті, адже залишаєш щось після себе для наступних поколінь.

На захід завітали Оксана Головата, яка керуватиме садком, мер Івано-Франківська Руслан Марцінків,  директор департаменту освіти Ігор Максимчук, заступник директора департаменту освіти Наталія Микула, Ігор Пасічняк.

Приємно, що система розвивається, місто росте. Ріст повинен відбуватися, – зазначив Руслан Марцінків.

Мер побажав вихователям терпіння та подарував ікону закладу. З привітальними словами виступив й Ігор Максимчук, подарувавши дитсадку ікону Матері Божої Семистрільної.

Детальну інформацію концепцію закладу можна дізнатися на сайті: http://pervistok.com.ua/

Читайте також: У селі неподалік Франківська відкрили дитячий садок. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...