Мед Атлант

На Прикарпатті поліція виявила 42 нелегалів

На Прикарпатті з 26 липня по 31 серпня поліція проводила спецоперацію “Мігрант”: в області виявили 42 нелегалів.

Як раніше повідомляло МІСТО, метою спецоперації є виявлення, документування та припинення злочинної діяльності іноземців, які прибули в країну з метою вчинення злочинів.

Як результат, поліція разом із працівниками Міграційної служби в області виявили 42 громадян, які  нелегально перебували в Україні. 27 із них депортують у рідні країни.

За час операції за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП  притягнуто  97 осіб, а за невжиття заходів   до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства  (ст.205 КУпАП) поліцейськими складено 25 адмінпротоколів.

Окрім того,  розпочато 8 кримінальних проваджень відносно іноземців.

Зокрема: 4 – за ст. 185 (Крадіжка), 1 – за ст. 186 (Грабіж), 1 – ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту),  1 – ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та  1 – ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, повідомлено на сайті ГУНП в Івано-Франківській області.

Читайте також: Чоловік у змові із знайомими жорстоко побив жителя Коломийщини

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...