Мед Атлант

Пікетувальники Івано-Франківської ОДА обіцяють вдатися до радикальних дій

Як писало МІСТО, ”Савку у відставку”: Делятинці обіцяють перекрити дороги у Франківську, якщо до них не дослухаються чиновники.

Координатор акції фронтовий капелан Микола Мединський-Залізняк розповів МІСТУ, що на даний момент у протестувальників єдина вимога- до 16.00 год. підписати розпорядження про вишукані обіцяні 20 млн. гривень на ремонт, щоб завершити дорогу з Делятина до Яблунева у першому покритті.

Якщо Гончаруком цього не буде зроблено, то громада вимагатиме всі 240 млн. гривень, які були передбачені тендером. А також відставки голови ОДА, його заступниці та всіх, хто відповідальний за цю проблему, – каже Мединський.

Також він додає, що органи влади отримали усне попередження про перекриття доріг в обласному центрі.

Напевне, це буде Грушевського біля ОДА і Незалежності-біля ”Надії”. Нам дуже того не хочеться. Але якщо нас не почують, то ми закликаємо всіх інших жителів області приєднатися. Бо в нас дуже багато проблем з дорогами і не лише. Влада обрана для того, щоб задовольнити проблеми, створити комфорт людям. А народ-її джерело. Сьогодні до ”роботодавців” прийшли ми і можуть приходити інші ”, – зазначає координатор акції протесту Микола Мединський- Залізняк.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...