Мед Атлант

Читайте у новому номері журналу “МІСТО!”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №19 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Учитель з авторитарного лідера має стати дружнім менеджером.Учень має вміти шукати інформацію та критично її аналізувати. За такими принципами вчитимуть у Новій українській школі. Візуально – це дуже привабливо. Однак є корупційні ризики. Які саме читайте у новому випуску журналу МІСТО.

Індивідуальні банківські сейфи, ячейки, чи навіть трилітрові банки. Депутати іванофранківської міської ради по-різному леліють свої заощадження. Як зберігають гроші місцеві обранці дізнавалися журналісти міста Поважні люди, мали б добре знати, як, коли і з ким проводити час.Особливо,коли це стосується публічних заходів. Спробуємо «відкрити» ескорт-службу в Івано-Франківську і запропонувати її послуги депутатам. Провакація від журналістів міста вже у свіжому випуску.

Їй було 47, йому 34. Вони жили у законному шлюбі. Однак рік за роком чоловік труїв свою дружину. Принаймні в цьому переконана дочка жінки. Матір таки померла ,а її екс-коханий нарешті отримав облюбований маєток. Франківка вже не один рік оббиває пороги правоохоронців,аби довести провину вітчима. Деталі у матеріалі під дахом із ворогом.

Відеоанонс:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...