Мед Атлант

Прикарпатські динамівські дзюдоїсти відзначилися у всеукраїнських змаганнях в Очакові

З 5 по 7 вересня відбувся чемпіонат фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з дзюдо «Юний динамівець» серед юнаків та дівчат 2002-2004 років народження.

У змаганнях, які проводилися спільно з Національним олімпійським комітетом України, взяли участь 144 спортсмени із 16 територіальних організацій Товариства.

Збірну команду Івано-Франківської обласної організації ФСТ «Динамо», яку очолює начальник ГУНП в Івано-Франківській області Володимир Голубош, представили Анастасія Сикіш, Яна Волошинюк, Тетяна Лаптюк, Сніжана Пліш, Марія Куневич, Назар Медицький, Андрій Дутчак, Богдан Юркевич та Остап Ципердюк. Суддя від організації – Андрій Микитин.

Наші юні динамівці відзначилися в особистому заліку. Перше місце у ваговій категорії 44 кілограми посіла Анастасія Сикіш. Треті місця вибороли Тетяна Лаптюк у ваговій категорії 52 кілограми та Сніжана Пліш – у ваговій категорії 57 кг. Яна Волошинюк відзначена цінним подарунком та дипломом «За волю до перемоги», яку вручив начальник ГУ НП в Миколаївській області.

Читайте також: У середмісті Франківська відбулось “Свято спорту”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...