Мед Атлант

Віруючі калушани стурбовані вихованням підлітків

Юнаки та дівчата з Калуша в мережі поширюють фото, які змусили похвилюватися багатьох віруючих християн міста.

Люди стурбовані майбутнім не тільки дітей, які поширюють ці світлини, але я майбутнім своїх дітлахів. Вони бояться, що під впливом оточення їхні діти також можуть сприйняти подібні ідеї не зовсім “християнського ставлення” до релігійної атрибутики за належне.

Ось фото,якими хизуються школярі та підлітки в Інстаграмі! Ці фото зроблені в Калуші на Ратуші та кладовищі! І до чого,це все котиться??!! І як вберегти свою дитину,від такої компанії??Це просто жах!!!В мене питання до навчальних закладів та батьків.Чи проводиться і як проводиться Християнська етика в школах та в сімї, – коментує Михайло Слободяник.

Проте деякі люди вважають таке явище цілком нормальним. Схожі речі в суспільстві виникали періодично, проте раніше, через відсутність інтернету, це не підлягало такому розголошенню.

Я не знаю жодної несамореалізованої людини, котра років з 10 тому фоткалась на кладовищах, навпаки з таких малолєток виростають цікаві люди. Зазвичай з правильних дітей виростають посередності, і закидайте мене гнилими помідорами, батьки правильних дітей, котрі просто були винятками, – коментує Оксана Мудрак.

Читайте також: У Микуличині відпочили діти із зони розмежування

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...