Мед Атлант

Своєрідний протест проти забудови: на Незалежності 150а провели толоку

Ініціативні жителі облаштовували спортивний майданчик, садили дерева та прибрали поруч з своїм будинком. Все тому, що не хочуть, щоб незабаром на цій території була збудована багатоповерхівка.

Також підтримав мешканців Незалежності 150а і депутат Івано-Франківської міської ради Віталій Мерінов. Цей район і так густо забудований багатоповерхівками, а от місць, де б діти і молодь могли проводити своє дозвілля дуже мало.

Люди налаштовані рішуче, однак не хочуть вдаватись до радикальних дій, перекриваючи дорогу по вулиці Незалежності. Тому сподіваються, що міський голова та депутати врахують їх думку, – говорить Віталій Мерінов.

Відзначимо, що на сайті міської ради опублікований проект рішення, який передбачає забудову території біля будинку 150а по вулиці Незалежності. Хоча раніше ця земельна ділянка була передана на баланс «Івано-Франківськводоекотехпрому» для будівництва насосної станції.

Окрім того, ще минулого тижня було зареєстроване звернення до міського голови з 58 підписами мешканців з проханням не давати дозвіл на будівництво багатоповерхівки.

Читайте також: Взимку франківські дороги ремонтуватимуть холодним асфальтом

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...