Мед Атлант

На Прикарпатті виявили підприємство, яке ухилялось від сплати податків на суму майже 5 мільйонів гривень

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Івано-Франківській області викрили підприємство, що займається оптовою торгівлею пальним, посадові особи якого умисно ухилилися від сплати ПДВ в особливо великих розмірах.

В рамках розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.212 КК України було встановлено, що посадові особи компанії, основним видом діяльності якої є оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами, протягом 2016-2018 років здійснювали реалізацію товарів без відображення у бухгалтерському обліку. Внаслідок таких дій фігуранти ухилилися від сплати 4,7 млн. грн. ПДВ.

На підставі ухвал суду проведено низку обшуків в офісних, складських, господарських приміщеннях компанії, а також в мережі АЗС, яка їй належить.

За результатами обшуків вилучено та передано на відповідальне зберігання 7,5 тонни бензину, 2,2 тонни дизельного пального, 1,9 тонни моторного масла загальною орієнтовною вартістю 540 тис. грн., а також автомобіль Газ-53, 2 паливно-розподільчі колонки, 4 металеві ємності об’ємом 10 куб. м., готівку, фінансово-господарські документи, чорнові записи, комп’ютерну та іншу техніку.

Наразі триває слідство.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...