Мед Атлант

Франківські поліцейські закликають дітей до занять спортом. ФОТО

Ювенальні поліцейські та фаховий тренер у такий незвичний спосіб розпочали сьогоднішні заняття з вихованцями івано-франківської приватної школи-садка, щоб через позитивні емоції від колективної ранкової розминки заохотити діток до подальших занять спортом та здорового способу життя.

Під супровід ритмічних музичних композицій та ранкових сонячних промінчиків дошкільнята та учні «Першої ластівки» з задоволенням повторювали фізичні вправи за інструктором – тренером-викладачем з легкої атлетики Івано-Франківської обласної організації ФСТ «Динамо» Олени Мельник.

 У такій невимушеній неформальній обстановці малята та підлітки зовсім не сторонилися працівників поліції, а навпаки не соромилися розпитувати їх про поліцейську службу та здружувалися з ними.

Директор школи-садка Тетяна Мирошниченко подякувала гостям за веселий та корисний захід, що подарував дітям хороший настрій та заряд енергії на увесь день. Такі заняття, як зазначила керівник «Першої ластівки», є вагомою складовою гармонійного розвитку особистості дитини, а безпосереднє спілкування з поліцейськими лише сприятиме формуванню у дітей довіри до правоохоронців. На згадку про сьогоднішню руханку діти отримали від гостей футзальний м’яч, натомість малюки та школярі пообіцяли й надалі практикувати проведення ранкових зарядок, щоб зростати здоровими та радісними.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...