Мед Атлант

Розвиток туризму та дотримання прав нацменшин: що європейці очікують від Прикарпаття

Під час свого візиту до Івано-Франківська член Комітету з питань парламентської співпраці між Україною та ЄС Реббека Гарм наголосила, що на засіданні будуть звертати увагу на три основні питання. Їх цікавить чи належно використовується допомога надана Євросоюзом та як проходить реформа по децентралізації. Також Євросоюз хвилює низький рівень боротьби з корупцією та належне дотримання прав національних менших.

По всій Україні у нас є різні проекти, які підтримуються Євросоюзом. Сьогодні я побачила, що нам потрібно посилити свою допомогу для того, щоб цей регіон надалі залишався привабливим та для посилення розвитку розумового потенціалу. Ми зацікавлені карпатським регіоном та вважаємо, що Україна багата скарбами у цьому регіоні, тому ми хочемо розвивати туризм та зробити його більш популярним, – розповіла Ребекка Гармс.

Після кожного засідання спільним голосуванням приймається  резолюція, яка дає оцінку тому, як Україна рухається до виконання всіх умов угоди про Асоціацію.

Нашим гостям хотілося б, щоб ми швидше проводили реформи, щоб ми сміливіше боролися з корупцією та щоб ми дотримувалися прав національних меншин, – сказав Голова Української частини Парламентського комітету асоціації Микола Княжицький.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...