Мед Атлант

Нардеп із Прикарпаття повідомив про обшуки у Буковелі і в дорожній фірмі ПБС

Сьогодні, 20 вересня, на гірськолижному курорті Буковель, а також в одній з найбільших дорожніх фірм України ПБС проводяться обшуки фахівцями спецслужб.

Про це повідомив народний депутат, засновник та колишній директор гірськолижного курорту Буковель Олександр Шевченко.

У ці хвилини відбуваються обшуки у приміщеннях фірм, засновником яких був народний депутат Олександр Шевченко. Обшуки тривають в приміщеннях фірми, яка є власником курорту «Буковель», ресторанах курорту, які належать абсолютно іншим особам і зараз годують дітей з вадами та ДЦП, одній з найбільших дорожніх фірм України ПБС, якій держава винна 350 мільйонів гривень, – йдеться на сторінці нардепа.

У Службі безпеки України пояснили, що обшуки проводяться центральним апаратом Служби безпеки. Наразі коментувати ситуацію у структурі не можуть, але після завершення обшуків обіцяють надати усю необхідну інформацію.

У ці хвилини відбуваються обшуки у приміщеннях фірм, засновником яких був народний депутат Олександр Шевченко. Обшуки тривають в приміщеннях фірми, яка є власником курорту «Буковель», ресторанах курорту, які належать абсолютно іншим особам і зараз годують дітей з вадами та ДЦП, одній з найбільших дорожніх фірм України ПБС, якій держава винна 350 мільйонів гривень. По замовних кримінальних справах, які знову відродилися після оприлюднення рейтингів кандидатів в Президенти України, де Олександр Шевченко входить в десятку.

Опубліковано Олександром Шевченком Четвер, 20 вересня 2018 р.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...