Мед Атлант

21-річний франківець затриманий при повторному збуті наркотиків

В ході раніше розпочатого кримінального провадження за збут наркотичних речовин (ч.1 ст. 307 ККУ)   працівники Управління протидії наркозлочинів ГУНП в області спільно з Івано-Франківськими правоохоронцями затримали фігуранта при повторному вчиненні кримінального правопорушення – збуті   психотропних речовин.

Зокрема, вчора задокументували повторний збут та затримали 21-річного франківчанина при реалізації ним за 200 гривень згортка з порошкоподібною речовиною «Амфетамін».

На підставі доказів причетності до злочину слідчі затримали  правопорушника  у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу  України. Йому оголошено про підозру у вчиненні цього злочину та вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу.

Відомості за цим фактом  внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення злочину,  передбаченого  ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За такі дії фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Проводиться слідство.

До слова, На Прикарпатті СБУ вилучила гранатомети та боєприпаси (ФОТО)

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...