Мед Атлант

Одне з коломийських КП шукатиме нового керівника

Перший заступник голови ІФ ОДА Василь Гладій запропонував на розгляд сесії міської ради рішення про укладення з Валерієм Чорним контракту терміном на 5 років.

Очільник комунального підприємства “Коломийське міжнародне бюро технічної інвентаризації” може не повернутися на свою колишню посаду.

Під час засідання виникла дискусія з приводу законності даного питання. Згідно чинного законодавства для того, щоб продовжити контракт, потрібно виносити це питання на голосування за два місяці до закінчення контракту, – коментує Галабала Ольга, член партії “Воля”.

На даний момент, ще чинний голова підприємства знаходиться у відпустці та числиться на посаді у зв’язку з цим звільнити особу, яка знаходиться у відпустці неможливо.

Такж Ольга Галабала додає,  що це питання є результатом політичних маніпуляцій. За її словами жителі Коломиї негативно ставляться до керівника КП і не хочуть бачити його надалі на даній посаді.

Згідно чинного законодавства  ОДА не може продовжити з ним контракт, але й звільнити його з посади також неможливо.  Тепер для того, щоб зайняти дану посаду потрібно буде провести конкурс на її заміщення.

Остап Дзеса з блоку “Солідарність” каже, що всі характеристики Валерія Чорного є відмінними і відхиляє будь-які звинувачення в політичних маніпуляціях.

Читайте також: В боротьбі за землю коломияни забарикадували міську раду

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...