Мед Атлант

Викликали швидку і дочекалися медиків: керівник поліції Івано—Франківської області про летальний інцидент

Сьогодні, 21 вересня, начальник Головного управління Національної поліції в Івано—Франківській області Володимир Голубош розповів подробиці інциденту, що відбувся за участі його автомобіля.

Нагадаємо, у смт. Перегінськ Рожнятівського району сьогодні службовий автомобіль начальника прикарпатської поліції під керуванням поліцейського водія зіткнувся з велосипедистом, який перетинав проїзну частину дороги.

За цим фактом розпочато досудове розслідування та перевірка. Водія відсторонено від виконання службових обов’язків. За дорученням Голови Нацполіції на місце події направлено керівника Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України для повного та об’єктивного проведення перевірки.

Учора відбулася подія з летальними наслідками — цього не зміниш і не виправиш. Я був на місці події, бачив усе, водій надав усю необхідну допомогу. Водій пройшов тест на алкодрагері, здав кров. Ні я, ні водій алкоголь не вживаємо. Та інформація, що водій здійснював обгін, порушував правила — неправдива,  – додає Володимир Голубош.

Інцидент трапився після прийому громадян, коли керівник повертався з Перегінська до Рожнятова.  Усю необхідну допомогу родині загиблого він обіцяє надати.

Розслідування у цій справі проводить Служба безпеки України для уникнення конфлікту інтересів.

Читайте також: У Перегінську поліцейська машина на смерть збила чоловіка

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...