Мед Атлант

Мати Кузьми Скрябіна просить допомоги у фанатів сина

Мати Кузьми Скрябіна поскаржилася на безсоромне використання портретів сина для реклами.

Ольга Кузьменко
 – мати відомого українського співака Кузьми Скрябіна. Вона звертається до небайдужих людей та прихильників свого покійного сина на своїй сторінці в соціальній мережі, з проханням допомогти виявити недобросовісних власників ритуальних послуг, які незаконним шляхом використовують фотографії та дані відомого артиста, задля реклами своїх товарів.

Звертаюся до фанів Кузьми Скрябіна!
Прошу у всіх вас допомоги! Звертаюся до всіх християн України!
Допоможіть виявити і знешкодити мародерів-господарів похоронних фірм, які використовують портрет мого сина в рекламних цілях. Вони роблять псевдо могили на своїх показових майданчиках з повністю Андрійковими даними. Таких прикладів вже чимало нам показали. Але ми самі не можемо виявити їх всі. Прошу у вас, добрі люди, допомоги! Даю номер телефону і цей же номер вайбера, куди кожен з вас може подзвонити і вислати мені факти та телефон (адресу) похоронних фірм.
У міру надходження матеріалів будуть задіяні медіа і прокуратура.
Я думаю ,що всі люди України мене підтримають-це кощунство і мародерство,яке не має аналогів нігде у світі!Наживатися таким чином на зображенні людини,яка не шкодувала свого життя за Україну! 0983338320 тел і вайбер.
Благаю про допомогу!! – пише пані Ольга.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...