Мед Атлант

Водій, який 4 жовтня збив дитину у Франківську, був тверезим

Стали відомі подробиці аварії у Франківську, де сильно травмувалася дитину.

Як раніше інформувало МІСТО, у Франківську на вулиці Довженка вантажівка збила дитину. Аварія сталася близько 16:00 біля кільца Довжена навпроти церкви. На пішохідному переході вантажівка збила дитину.

Як повідомляє ГУНП в Івано-Франківській області, водій, керуючи вантажівкою  «ЗІЛ», вчинив наїзд на 10-річного пішохода, який  переходив проїжджу частину дороги в межах нерегульованого пішохідного переходу.

У результаті ДТП  дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток черепа, закриту черепно-мозкову травму, множинні садни верхніх та нижніх кінцівок. Водій був тверезим.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться слідство, інформує ГУНП в Івано-Франківській області.

Читайте також: У Франківську на вулиці Довженка вантажівка збила дитину

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...