Мед Атлант

Мистецтво без перепон: Уляна Белей малює ротом

Сьогодні, восьмого жовтня, оголошено проведення доброчинного аукціону, де будуть представлені роботи вихованки Залучанського дитбудинку, що на Снятинщині. Уляні Белей двадцять шість років, у неї недорозвинені кінцівки. Дівчина пересувається на візку і не має змоги писати чи щось роботи пальцями рук.

Особливі потреби Уляни не стали на заваді цій талановитій дівчині малювати картини. Вона кладе пензлик до рота і творить. Зізнається, що захворювання горла інколи стають на заваді. Дівчина малює змалку, тому назбиралось вдосталь художніх робіт, брала участь та вигравала в обласних конкурсах.

Дівчина любить малювати елементи природи, пейзажі, а найбільше – квіти та море. Використовує лише яскраві фарби. Ми можемо підтримати дівчину, придбавши її роботи. На перші виручені кошти від продажу власних робіт Уляна здійнила свою мрію та відвідала Львів. Нові роботи дівчини вже опубліковані на сайті та придбати їх можна перейшовши за наступним посиланням: https://ca.ubm.org.ua/on-charity-auctions. На сайті розміщено різноманітні роботи художниці. Це допоможе дівчині в самореалізації та втіленні мрій.

Читайте також: На Прикарпатті освятили 33-метровий храм

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...