Мед Атлант

Прикарпатські порушники у сплаті податків відшкодували збитки в сумі 4 мільйонів

Прикарпатські порушники у сплаті податків сплатили 4 мільйони гривень.

ДФС в Івано-Франківській області повідомляє про те, що впродовж січня-вересня поточного року розслідувались 89 кримінальних проваджень за фактами ухилення від сплати податків.

У результаті до бюджету надійшли кошти в сумі 4 млн. гривень. Крім того, на майно порушників накладено арешт на загальну суму 9,5 млн. гривень.

З початку року слідчими податкової міліції області за матеріалами оперативних підрозділів зареєстровано 8 кримінальних проваджень за фактами ухилення від сплати ПДВ. За результатами кримінальних правопорушень державі відшкодовано збитків у сумі більше 2,7 млн. гривень.

За результатами проведеної роботи у рамках розслідування кримінальних проваджень за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України податківці припинили діяльність двох “конвертаційних центрів”. Сума проконвертованих готівкових коштів становить 453 млн.гривень.

Працівниками оперативного управління ГУ ДФС припинено діяльність 8 незаконних автозаправних станцій, на яких здійснювалась реалізація дизельного пального та бензину без належної державної реєстрації АЗС та документів про походження пально-мастильних матеріалів. За даними фактами складено 8 протоколів за ч.1 ст. 164 Кримінального Кодексу України про адміністративні правопорушення, повідомляє ДФС в Івано-Франківській області.

Читайте також: Мертві душі: пенсіонери Прикарпаття отримуватимуть виплати за смерть одного з подружжя

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...