Мед Атлант

Укравтодор просить 10 млн. гривень на ремонт дороги Криворівня – Чернівці

Укравтодор звернувся до Кабінету Міністрів щодо виділення коштів на ремонт дороги Криворівня – Чернівці, яку сьогодні перекрили пікетувальники.

Нагадаємо, що на Косівщині вдруге  перекривають дорогу державного значення “Криворівня-Чернівці”. Кількість активістів зростає.

У вересні вже було перекриття дорожнього руху на цій ділянці дороги. До пікетувальників тоді приїздив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Івано-Франківській області Юрій Чорнописький. Згодом відбулась зустріч у Косівській РДА із головами сільських рад Косівщини та Буковини. Активісти збираютьсь вже вдруге, повідомляє МІСТУ прес-секретар Служби автодоріг Івано-Франківської області Людмила Стражник.

З приводу продовження поточного середнього ремонту на дорозі загального користування державного значення Р-62 Криворівня – Чернівці Служба автомобільних доріг підготувала й направила відповідні листи до Укравтодору із проханням винайти для цієї потреби кошти в сумі 10 млн. грн.

За інформацією керівництва Укравтодору, подано пропозиції до Кабінету Міністрів України про перерозподіл коштів державного бюджету та виділення 10 мільйонів гривень на продовження ремонту дороги. Проект цієї постанови знаходиться на розгляді в Кабінеті Мінінстрів України.

Фото надіслав активіст: Valentin Bohdan

Читайте також: Медики Прикарпаття вийдуть мітингувати

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...