Мед Атлант

Боєць-доброволець бореться за отримання українського громадянства

Комісія обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади відбулася сьогодні, 11 жовтня.

Члени комісії обговорювали питання про розгляд протокольного доручення голови обласної ради щодо розгляду звернення бійця-добровольця антитерористичної операції  Концелідзе Мераба Мурадовича.

21 вересня головою облради було вказано розглянути звернення бійця-добровольця антитерористичної операції  Концелідзе Мераба Мурадовича.

На комісії Мераб Концелідзе заначив:

Нерешті на мене звернули увагу. У мене двоє неповнолітніх дітей та жінка-українка. Я з честю виконав обов’язки й заслуговую громадянства, аби будувати України. Ми, добровольці, не йшли туди за гроші, а йшли заради честі. Ми нічого ніколи не просили.

Тарас Виноградник указав: коли такі звернення (щодо отримання українського громадянства) розглядають на обласній раді – це погано.

Зі сторони Мераба Концелідзе це був крик відчаю. Депутати підтримали позицію голови обласної ради. Долю бійця-добровольця вирішували два роки, – додав Тарас Виноградник.

Наталя Петрів, представник міграційної служби, проінформувала про те, що матеріали до справи щодо отримання громадянства були сформовані належним чином. Документи в міграційну службу були надіслані ще у листопаді 2015 року. Зараз справа ще розглядається.

Члени комісії схвалили рішення та передали його на чергову сесію обласної ради.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...