Мед Атлант

Родина онкохворого Станіслава Фармуги отримала житло

Родина онкохворого Станіслава Фармуги отримала житло.

Учора, 12 жовтня,  в обласній філармонії відбулося чергове вручення квартирних площ за проектом “Житло воїнам АТО” і ЖБК “Соціум”.

У Франківську до Дня Захисника України 30 учасників АТО отримали чергові договори на власні квартири, які знаходяться як в стадії будівництва так і здані в експлуатацію.

Андрій Фармуга отримав квартирувласного житла не мав. Перебував в зоні АТО з жовтня 2014 року по лютий 2015 року у Донецькій області. Виховує синочка, якому діагностували рак – гострий лімфобластний лейкоз, родині необхідна велика підтримка та допомога. Сам боєць не падає духом, активно підтримує свою сім’ю та учаників АТО.

Братульки, ахтунг! Сьогодні від побратимів з Міська Асоціація учасників АТО отримав квартиру, КВАРТИРУ, Карл! Що саме головне що не від держави, не від якоїсь …….адміністрації а від асоціації ВЕ-ТЕ-РА-НІВ що вдвічі приємно. Респект тим людям які щоденнно працюють над тим щоб ветерани могли писати такі пости в фб як я зараз. Асоціація учасників та ветеранів АТО – ІФ, Десантне братство Вільному Воля Громадська Організація подяка за підтримку та вітання! – написав у Фейсбуку Андрій Фармуга.

Читайте також: З вдячністю в серці та сльозами на очах: У Франківську вручили квартири воїнам АТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...