Мед Атлант

Як правильно пинити машини: на Долинщині жінка каблучкою розбила дверне скло

21 жовтня в селі Тростянець Долинського району, жінка розбила вікно машини, яка проїздила поруч.

Як повідомила дочка власника машини, такий інцидент трапився без жодного попереднього конфлікту.

Що змусило її це зробити не зрозуміло до тепер ні нам, ні їй самі. По словам цієї жінки вона таким чином, кидаючись на машини та б’ючи скла, їх спиняє!!?? – розповіла Наталя Худин.

Журналіст видання Місто вирішила розібратися в ситуації та розпитати іншу учасницю конфлікту Галину Фіцай. Жінка розповіла, що батько з неповнолітнім сином, який наче б то був за кермом автівки, мало не збили її. Близько десяти хвилин перед тим, батько вчив свого сина водити авто на місцевому стадіоні. Коли ж жінка намагалася підійти до них, щоб зробити зауваження, за кермо знову пересів батько хлопця та вони поїхали геть. Пані Галина вже поверталася дому, коли на вулиці, на якій вона проживає, з’явилася та сама машина та мало не збила її.

Коли я відстрибнула від автомобіля який рухався на мене(хоча я стояла край дороги), в той момент махнула рукою і попала в скло обручкою, – розповідає Галина Фіцай.

Дочка власника автівки підтвердила, що в той деньь її батько разом з братом поїхали на стадіон, щоб показати основи водіння. Проїхавши два кола, до нього підійшла пані Фіцай і в крикливому тоні сказала, що по стадіоні не можна їхати. Тоді чоловік сів за кермо і поїхав у сторону Якубова.

В той час пані Фіцай разом зі своїм спільником перебігла на дорогу і під час руху почала бити об скло, по її словам намагаючись їх зупинити. В результаті скло розбите на пасажирському місці де сидів мій брат, на якого посипалися осколки. Хочу уточнити, що за рулем був мій батько, і те, що вона стверджує, це тільки спроба викрутитися з ситуації, – розповідає пані Наталя.

Пані Фіцай поянила, що розбила вікно зачепивши машину каблучкою на руці.

Прошу собі уявити за яку деталь авто можна було б зачепити кольцо, щоб розбити дверне скло, і щоб кольцо і рука залишилися неушкодженою… Прошу зазначити, що це не перший інцидент, де пані Фіцай у головній ролі постраждалої. Вже були випадки, коли вона сама провокувала конфлікт і судилася з невинними людьми. В результаті у нас розбите вікно, налякана дитина і ще й заява на нас в поліцію, – додає Наталя Худин.

У прес-службі поліції нам вдалося довідатись, що сьогодні о 7:50 жінка звернулася за допомогою в Долинську ЦРЛ. У неї зафіксовано забій правого передпліччя. За фактом інциденту зареєстрована заява. Наразі ведеться слідство.

Читайте також: На Долинщині працівниця органів управління напала на машину та розбила бокове скло

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...