Мед Атлант

У Франківську створять антикорупційну комісію

29 жовтня у Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулася зустріч з головою Громадської ради при МВС України Володимиром Мартиненком.

Володимир Мартиненко розповів про проекти Громадської ради, які будуть реалізуватися на Прикарпатті. Зокрема, було зазначено про створення спільної антикурупційні комісії задля запобіганню корупції.

Одним із пунктів антикопупційної комісії є проведення круглих столів. Можна об’єднувати кілька областей для отримання кінцевого результату, – зазначив голова.

Мартиненко закцентував увагу на необхідності реабілітації учасників АТО.

Уже п’ятий рік іде війна на Сході, тому питання реабілітації залишається гострим. В органах внутрішніх справ 90 тисяч тих, хто був на війні. Слід проводити відповідні заходи з реабілітації спільно з обласними радами, – каже пан Володимир.

Він також розповів про програму “Безпечне місце”, яка передбачає фіксацію того, що відбувається в містах. Зокрема, йдеться про встановлення камер спостережень у людних місцях та створення карт небезпечних місць. Такий проект планують реалізувати на Прикарпатті.

Читайте також: У міськраді Івано-Франківська працюватиме випускник Єльського університету

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...