Мед Атлант

В Івано-Франківську проведуть «Audi Q8 Driving Experience»

10 листопада 2018 року офіційний дилер автомобілів Audi – «Audi Центр Львів на Липинського» запрошує франківців на унікальний захід «Audi Q8 Driving Experience».

Під час презентації усім прихильникам високих технологій представлять новинку модельного ряду Audi – новий Audi Q8 для проведення тест-драйвів.

З 10.00 до 18.00 на території  нового відпочинкового комплексу Cruce de Gustos (Перетин смаків) учасники заходу отримають унікальну можливість випробувати в дії неперевершені бестселери модельного ряду – Audi Q2, Audi Q5 та новинку модельного ряду Audi – неперевершений новий Audi Q8!

Тест-драйви автомобілів Audi відбудуться у формі захопливих командних заїздів по спеціально обраній трасі, що дозволить кожному з учасників випробувати в дії представлені автомобілі та максимально насолодитися перевагою високих технологій. Кожен зможе відчути себе частиною неперевершеного світу автомобілів Audi та отримає море позитивних вражень і незабутніх емоцій. Реєстрація на тест-драйв обов’язкова! Для її здійснення, просимо перейти за лінком: audi.lviv.ua/audi-driving-experience/

На усіх гостей заходу чекають пам’ятні сувеніри від компанії «Audi Центр Львів на Липинського», а також можливість скуштувати вишукані страви від відпочинкового комплексу «Cruce de Gustos (Перетин смаків)»!

Партнерами заходу виступлять: будівельна компанія «Благо», ювелірний бутік «Колекція», Porsche Finance Group Ukraine.

Інформаційний партнер заходу: суспільно-політичний портал Івано-Франківська та Прикарпаття “МІСТО“.

Детальніша інформація за телефоном (032) 297-1-297.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...