Мед Атлант

Франківська письменниця виграла участь у проекті “Перевтілення” від журналу LIKЕ

Приміряти нові образи, поекспериментувати зі стилем, зачіскою та макіяжем й потрапити на сторінки улюбленого глянцю – це те, про що мріє кожна жінка. А журнал “LIKE” надає унікальну можливість стати героїнею проекту “Перевтілення”.

Будь-якій жінці час від часу хочеться змін – це ні для кого не секрет. Жіноча тяга до експериментів із зовнішністю завжди бере верх над одноманітністю і звичкою. А що може підняти настрій краще, ніж нова зачіска чи сукня? Зміна образу покращує не лише самопочуття, але і дає потрібні сили для «нової МЕНЕ».

Тому, якщо вам дуже хочеться – пробуйте сміливо. Як це зробила наша героїня. Любляча дружина, мама двох діток, письменниця Оля Бреславська-Бойчук вірить у випадковості і прагне змін! Ольга взяла участь в новому проекті від журналу «Like» – «Нова я» та вразила колектив глянцю своєю мотиваційною історією.

Тому, з-поміж десятка інших цікавих жінок, стала переможницею проекту та отримала у подарунок чудовий шанс побачити інші грані свого «Я». Як це було, дивіться у сюжеті:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...