Мед Атлант

У Франківську батьки першокласників обурені вартістю закуплених департаментом освіти матеріалів

В Івано-Франківську батьки школярів не розуміють цін, за якими для їхнього класу купували інвентар для класу.

Закупівлю проводив Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради. Постачальник продукції – приватне акціонерне товариство “ЛИТЕР”. Іграшки закупили на суму 21951 грн.

Сьогодні на наш 1 клас виділили додатковий розвиваючий матеріал. У мене немає слів, одні емоції, ви за кого нас маєте? Дурних, несповна розуму, тупих? Музичний набір майже 3000 гривень, за що? За дерев’яні сопілки. Дайте нам на клас 22000 грн. і ми самі закупимо нормальне, якісне, оригінальне. Бажаю, щоб ваші діти і внуки грались такими ж іграшками, – повідомляє у соціальній мережі фейсбук жителька Івано-Франківська Тетяна Перевозчикова.

Тендер на закупівлю цього обладнання був проведений 12 вересня 2018 року, йдеться на ресурсі YouControl. Відтак Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської ради у приватному акціонерному товаристві “ЛИТЕР” придбано шкільні меблі – навчальне приладдя для математичної, природничої, мистецької освітніх галузей нової української школи та навчальне приладдя для проведення практичних робіт з природознавства; навчальне приладдя для математичної освітньої галузі 123 комплекти навчальне приладдя для природничої освітньої галузі 123 комплекти навчальне приладдя для мистецької освітньої галузі 123 комплекти телурій – діюча модель сонце – земля – місяць – 37 шт на загальну суму 2686320 тис. грн.

Ще один аналогічний тендер проведений Департаментом на суму 794 940 грн.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...