Мед Атлант

Франківські вибухотехніки отримають нові автомобілі

Сьогодні, 13 листопада, глава МВС Арсен Аваков та очільник Нацполіції Сергій Князєв вручили ключі від службових автомобілів підвищеної прохідності представникам регіональних поліцейських вибухотехнічних підрозділів.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зазначив, що сучасний транспорт дозволить поліцейським прибувати на виклики та знешкоджувати вибухонебезпечні предмети у віддаленій місцевості.

Як повідомляють в прес-службі поліції, пікапи Mitsubishi L200 та кросовер-позашляховик Renault Duster будуть передані до 14 вибухотехнічних підрозділів країни. Зокрема, нові автомобілі отримають фахівці-вибухотехніки Житомирської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Миколаївської, Рівненської, Сумської, Херсонської, Чернігівської та Чернівецької областей, а також міста Києва та Департаменту вибухотехнічної служби Нацполіції.

Сучасні авто допоможуть вибухотехнікам виїжджати за межі населених пунктів, туди, де не зможе проїхати звичайний легковик. Водночас підвищена прохідність та місткість багажного відділення таких авто дозволить мобільно перевозити обладнання для знешкодження вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Неподалік Івано-Франківська знайшли 15 вибухонебезпечних предметів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...