Мед Атлант

Патрульні зупинили 350 водіїв, які порушили швидкість

Патрульні продовжують зупиняти водіїв, які порушили швидкість, за допомогою пристрою для вимірювання швидкості TruCam.

Поліція зупинила та оштафувала 336 водів за перевищення швидкості понад 20 км і 14 за перевищення понад 50 км.

Як раніше інформувало МІСТО, з 16 жовтня, патрульна поліція Івано-Франківської області розпочала використання приладу фіксації швидкості TRUCAM.

У місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг патрульна поліція Івано-Франківської області почала використовувати засоби для контролю за дотриманням водіями встанолених швидкісних режимів – пристрої для вимірювання швидкості TruCam.

У місцях, де поліція фіксуватимуть порушення швидкісного режиму, стоятимуть службові автомобілі з увімкненими проблисковими маячками синього кольору.

Пристрій TruCam має спеціальний алгоритм шифрування, що унеможливлює втручання у систему чи будь-яке корегування даних. Відеоролики чи фотографії порушень зберігатимуться тривалий час в Управлінні патрульної поліції в Івано-Франківської області і можуть бути надані до суду при оскарженні водіями винесених постанов.

Відповідно до статті 122 КУпАП, а саме за перевищення швидкості більш як на 20 км/год – санкція статті передбачає штраф у розмірі 255 гривень (ч.1), перевищення швидкості більш як на 50 км/год – штраф 510 гривень (ч.3).

Читайте також: Поліція Івано-Франківщини нагадала пішоходам-порушникам правила дорожнього руху. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...