Мед Атлант

Франківська компанія незаконно зайняла 40 га землі

Франківська компанія незаконно зайняла 30 га землі: суд оштрафував та забрав земельні ділянки.

Рішенням Господарського суду Івано-Франківської області задоволено позов в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області до Товариства з обмеженою відповідальністю “Фрукти Прикарпаття”  про  стягнення шкоди, заподіяної внаслідок самовільного зайняття земельних ділянок у розмірі 37 561, 44 гривень і повернення земельних ділянок площею 10, 2905 га та площею 29, 0392 га.

Головним управлінням Держгеокадастру в Івано-Франківській області проведено обстеження земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що належать до державної форми власності. Ділянки розташовані за межами населеного пункту с. Марківці Тисменицького району Івано-Франківської області.

За результатами перевірки встановлено, що  земельні ділянки були самовільно зайняті та використовуються ТОВ “Фрукти Прикарпаття”, а саме  ділянка площею 10, 2905 га обгороджена металевою сіткою та засаджена багаторічними деревами (сад), перебуває під охороною, на ділянці площею 29, 0392 га здійснено сільськогосподарський обробіток ( проведено дискування ґрунтового покриву).

На суді було звернено увагу на те, що підприємство самовільно використовувало земельні ділянки, не оформлюючи відповідні документи. Орендну плату підприємство також не сплачувало, повідомляє прес-служба Господарського суду.

Читайте також: Поліція на Прикарпатті розшукує три автомобілі. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...