Мед Атлант

Франківці вшанують свічкою пам’яті жертв голодоморів

Сьогодні, 20 листопада, відбулася щотижнева оператина нарада в міського голови Івано-Франківська.

Питання про організацію заходів до Дня Гідності та Свободи, Дня пам’яті жертв голодоморів обговорювали на щотижневій оперативній нараді.

Ігор Кінаш, начальник відділу внутрішньої політики, повідомив, що Святкова Літургія з нагоди храмового свята відбудеться 21 листопада  о 09.00 год. у храмі Святого  Архистратига Михаїла УПЦКП, що на вул. Симоненка, 9 б.

Також святкова Літургія з нагоди храмового свята відбудеться у храмі Архистратига Михаїла УГКЦ, вул. Сорохтея, 15 об 11:00.

Мистецько-патріотична акція для студентської молоді міста Івано-Франківська до Дня Гідності та Свободи пройде о 12.00 год. в “Люм’єрі”.

21.11.2018 року о 14.00 год. буде проведено студентське віче на Вічевому майдані.

о 15.00 год. у  “Просвіті” відбудеться творчий вечір “Тернистий шлях до свободи”.

о 16.00 год. відбудеться хода громадськості за маршрутом: Вічевий майдан – вул.Незалежності – вул.Мельника – Меморіальний сквер.

21.11.2018 року о 16.10 год. у Меморіальному сквері (вул.Мельника) проведуть панахиду за Героями Небесної Сотні та захисниками України, полеглими у війні на Сході України.

21.11.2018 року о 16.00 год. перекриють руху автомобільного транспорту в необхідних місцях та безпеку учасників під час ходи громадськості за маршрутом: Вічевий майдан – вул.Незалежності – вул.Мельника – Меморіальний сквер.

22 листопада о 14.00 год. у Міському Народному домі відбудеться історична година  «Голод – цей спомин і сьогодні ранить душу» з нагоди відзначення Дня пам’яті жертв голодоморів.

Того ж дня о 16.30 год. пройде хода пам’яті за маршрутом: Вічевий майдан – Меморіальний сквер.

о 16:40 пройде панахида за жертвами голодоморів.

Читайте також: Нових гірлянд у Франківську не буде, прикрашатимуть старими. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...