Мед Атлант

На Прикарпатті облаштують електрозаправки

Сьогодні, 20 листопада, відбулася щотижнева оператина нарада в міського голови Івано-Франківська.

Обговорили питання про проведену роботу щодо проекту “Транскордонна зелена транспортна мережа – ключове рішення для доступності та сталої мобільності”.

Ігор Попадюк, начальник управління інвестиційної політики, повідомив, що 18 жовтня відбулася робоча зустріч з представником СТС Програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 Сергієм Замарі та представником Програми в Івано-Франківській області Оксаною Шийчук, де було повідомлено про відбір проекту “Транскордонна зелена транспортна мережа” для співфінансування.

Ініціатором та головним бенефіціаром даного проекту виступає управління інвестиційної політики в особі виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Загальна сума проекту складає 280 828,95 євро, з яких сума гранту – 252 746, 055 євро.

Проект об’єднає партнерів з Угорщини, Словаччини та Румунії, а також сім міст Західної України.

Основною активністю в рамках реалізації проекту стане встановлення 19 електрозаправок (11 з яких на території України), за допомогою яких водії електромобілів зможуть безперешкодно подолати відстань в 1200 км між містами. Усі електрозаправки будуть підключені до світової безкоштовної онлайн мережі електрозаправок.

Читайте також: Нових гірлянд у Франківську не буде, прикрашатимуть старими. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...