Мед Атлант

Водотехпром закликає громадян укласти угоди з підприємством, інакше послуги не надаватимуться

Сьогодні, 26 листопада, відбулася прес-конференція щодо укладання договорів між КП “Івано-Франківськводоекотехпром” та мешканцями міста.

Роман Кімачук, генеральний директор підприємства, закликав громадян укласти договори з підприємством для уникнення труднощів у постачанні послуг та можливих судових позовів в майбутньому.

Він розповів, що абонентам, які не уклали угоди, слід звернутися щодо її укладання. У 2016 році вийшов Закон, згідно якого потрібно переукласти угоди та укласти неукладені з усіма споживачами.

До 1 червня ми мали це усунути. Станом на 1 листопада 9000 угод не укладено. Це не означає, що нами не надається послуга. Але споживачі ігнорують нашу вимогу перекласти угоду.

Проблема в тому, як зазначає Роман Кімачук, що власники квартир відсутні, їх важко знайти. Підприємство вирішило використати всі доступні ресурси, щоб залучити абонентів для укладання угоди. Власникам квартир прийде лист, у якому йтиметься про те, що протягом 60 днів вони мають звернутися до підприємства.

Особам, що будуть ухилятися від угоди, надання послуг буде призупинено. Неукладання часто може бути приводом для несплати. А без послуги підприємтсво не може подати позов до суду.

Читайте також: У Водоекотехпромі кажуть, що проблеми із поставками хлору для Франківська не страшні. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...