Мед Атлант

В Івано-Франківську відбудеться урочистий фінал проекту “Я-БРЕНД”!

15 грудня о 15 годині у Kraus House на 3 поверсі ТРЦ “Велес” відбудеться урочистий фінал проекту «Я-БРЕНД».

Вхід вільний, усіх охочих запрошують долучитися до свята.

У програмі свята:
– виступ організаторів та героїв проекту,
– презентація календаря “Я-БРЕНД” на 2019 рік,
– конкурси від ведучих,
– розіграш призів від магазинів ТРЦ “Велес”,
– фотозона.

Крім того, 10 грудня в соцмережах стартуватиме голосування за найцікавіший образ, підібраний для героїв командою проекту.

Цикл публікацій про учасників – цікавих особистостей Івано-Франківська вже стартував на сторінках ТРЦ “Велес” в Facebook та Instagram.

Гостям запропонують познайомитися із героями проекту, а це Sasha Mahno, Алина Биневская (Alina Binevska), Юлия Карева (Yulia Kareva), Светлана Вакарчук (Svetlana Vakarchuk), Катерина Мельничук, Дарією Марущак, Владиславом Тимчаюком, Lilya Shershun, Юрієм та Іриною Вихованцями, Олена Муха, Людмила Савляк (Liudmyla Savliak), Женя Акімов та Vira Pasichnyk.

Організатор проекту – ТРЦ “Велес”.
Партнери проекту – Фотостудія Enjoy, журнал МІСТО.

Спонсори проекту – магазини одягу та взуття ТРЦ «Велес»:
«Andre Tan» , «MikleanN», «Standard», «ОПТИКА ЛЮКСОР», «Brand House Elite», «CLIMBER», «Zosia», «KOTON», «G Boutique», «EXOTIQUE», «RUBIN» та мережа зоомагазинів «Брідер».

Я-БРЕНД

Запрошуємо на урочистий фінал проекту «Я-БРЕНД»!Коли: 15 грудня, 15:00.Де: Kraus House на 3 поверсі ТРЦ "Велес". Вхід вільний.В програмі свята: – виступ організаторів та героїв проекту, – презентація календаря "Я-БРЕНД" на 2019 рік,- конкурси від ведучих,- розіграш призів від магазинів ТРЦ "Велес",- фотозона.Доречі, 10 грудня в соцмережах стартуватиме голосування за найцікавіший образ, підібраний для героїв командою проекту. Цикл публікацій про учасників – цікавих особистостей Івано-Франківська вже стартував на сторінках ТРЦ «Велес» в Facebook та Instagram.Впевнені, що вам буде цікаво ознайомитись з кожним із них: Sasha Mahno, Алина Биневская (Alina Binevska), Юлия Карева (Yulia Kareva), Светлана Вакарчук (Svetlana Vakarchuk), Катерина Мельничук, Дарією Марущак, Владиславом Тимчаюком, Lilya Shershun, Юрієм та Іриною Вихованцями, Олена Муха, Людмила Савляк (Liudmyla Savliak), Женя Акімов та Vira Pasichnyk. Організатор проекту – ТРЦ "Велес".Партнери проекту – Фотостудія Enjoy, журнал МІСТО.Спонсори проекту – магазини одягу та взуття ТРЦ «Велес»:«Andre Tan» , «MikleanN», «Standard», «ОПТИКА ЛЮКСОР», «Brand House Elite», «CLIMBER», «Zosia», «KOTON», «G Boutique», «EXOTIQUE», «RUBIN» та мережа зоомагазинів «Брідер».#ябрендвелес #свято #мода #акція #event

Опубліковано ТРЦ "Велес" Четвер, 29 листопад 2018 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...