Мед Атлант

Головний лікар Калуської лікарні демонстративно викинув табличку “Ганьба міста”.ВІДЕО

Вчора, 4 грудня, в ефір 1+1 вийшла програма про інспекцію прикарпатського міста Калуша.

Її ведучий Володимир Остапчук перевіряв медицину, харчування, безпеку, освіту, сферу послуг, чесність мешканців та “еліту”.

При перевірці дитячого відділення Калуської центральної районної лікарні інспектор виявив неналежний ремонт у палатах, відсутність засобів гігієни та інші порушення санітарних норм.

Також йому не сподобався той момент, що головний лікар Красійчук Іван Олексійович принципово не заходів вибачатися перед родичами чоловіка, який помер в лікарні, ймовірно, через недотримання лікарями протоколу надання допомоги.

Інспектор наголосив, що це не ганьба лікарні, а особисто її керівника. Лікар вважає “титул” незаслуженим, тому нагороду викинув.

В мережі думки розійшлися. Хтось підтримує лікаря:

Якщо чесно, для мене «ганьба» – це вручати людям, які нас лікують, отакі таблички… На рахунку Красійчука – багато успішних операцій. А які досягнення ведучого? Це просто суб‘єктивна думка журналіста, який просто журналіст. А ми знову все «проковтнули» і готові сваритись до ранку і бути «експертами» там, де нічого не розуміємо. Це наш діагноз. Тому і місто таке, бо ми такі, – висловлює свою думку користувачка фейсбуку Оксана Савчук.

Висловлюють і протилежні думки стосовно лікарні і надання в ній допомоги хворим:

В нашу лікарню краще не попадати, особливо, до половогого відділення. Там лише вміють мамів і дітей каліками робити. А от щоб лікар слово “вибачте” сказав, то, напевно, корона з голови впала б. Я вважаю правильно зробили, що “ганьбу” дали – там на більше не заслужили,- розповідає Надія Білик.

Мені там розумних лікарів не зустрічалось. Відділення дитяче, а всіх лікують по одній шаблонній схемі.  Хто “позолочував” ручку, то лікарка сиділа, слухала уважно, посміхалась, приділяла максимум уваги. А хто ні, то і допобачення…,- діляиться негативним досвідом Оксана Грабар.

Також під час інспектування міста Калуш  знімальна група “МІСТА” побувала в гостях у найскромнішого мера України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...